Wednesday, July 1, 2009

TAKKAN LAWAN DGN MAN UTD JE...APA PROGRAM LAIN TAHUN NI??

Aku ni memang rajin melayari laman web yang berkaitan sukan. Bila aku membaca laman web FIFA http://www.fifa.com/worldfootball/index.html, aku terbaca perlawanan2 persahabatan antarabangsa sepanjang tahun yang diiktiraf oleh FIFA. Aku lihat pada 12hb Ogos 2009, Singapura akan menentang China, 15hb Ogos pula China berjumpa Indonesia, dan macam2 friendly matches setiap negara. Tapi di manakah Malaysia? Aku tak nampak langsung. Ini bermakna FAM tiada program persahabatan sepanjang tahun untuk skuad negara. Apakah yang dibuat oleh pegawai2 FAM ini? Mana dia perlawanan persahabatan dengan Qatar yang diwar2kan itu. Sudah jelas dan nyata bahawa pegawai2 FAM ini tiada perancangan untuk menaikkan mutu bolasepak kita...

2 comments:

meyour said...

lawan MAN U.

beruntung sebenarnyerr malaysia ni

negara yang pernah layak ke world cup pn xdapat peluang main ngn MAN U.

Anonymous said...

negara2 yg masuk world cup tak mau friendly dgn club. depa friendly dengan negara sahaja...lagi 1 dgn bwk kelab...adaler komisen....tttuuuttttt