Friday, November 20, 2009

HAHAHAHA FAM DAH BALIK ASAL...FRIENDLY DENGAN MALDIVES

Berita dan jadual terbaru yang aku terima bila baca web FIFA. Hahahah Ni lah kerja FAM ni....bila skuad dah mula meningkat , dia sajikan dengan team cikai....lagi baik friendly match dgn PKNS atau pun Selangor je.Tak perlu buang duit membawa team yang tarafnya tak lebih dari pasukan di Liga Perdana. Macam ada tak kena dalam FAM ini. Memanglah, untuk perlawanan pemanas badan, kita tak perlu pasukan yang hebat, tapi untuk jangkamasa panjang, kita perlu pasukan yang bermutu untuk perlawanan persahabatan. Kita boleh jemput Oman yang sekarang ini dikendali oleh Claude Le Roy, bekas jurulatih Malaysia .

Dah berkali2 saya tulis dalam blog ni kepincangan FAM di dalam menangani pasukan kebangsaan. selagi beginilah mentaliti pegawai FAM, selagi itulah bolasepak negara tak ke mana. Apa hebatnya Maldive berbanding PKNS mahupun KL PLus. Silap2 Harimau Muda pun lagi hebat standardnya dari Maldives. Sudah masanya kesemua pegawai2 di dalam FAM berundur. Semacam ada yang tak kena......

1 comment:

meyour said...

salam...
masih ditakuk lame...

satu komuniti baru diwujudkan..

http://birudarahkami.blogspot.com/