Thursday, August 12, 2010

SEDIH ADA..GERAM PUN ADA...

Bila baca paper dan web FIFA LIST OF FRIENDLY MATCHES ini, negara2 lain sibuk mengatur perlawanan persahabatan ...tapi FAM masih dibuai mimpi....dah berbuih mulut mengutuk FAM ni...sia2 je pahala puasa. Percayalah, lepas Asia Games atau Piala AFF...kalau Malaysia kalah teruk...yang kena pecat ialah Rajagobal dan pemain2...Yang kat atas FAM tu bersenang lenang....Nak kata bulan puasa, habis tu team Bahrain, Saudi dan lain2 negara Arab tu tak berpuasa ke? Malah Liga Pro negara2 Arab berjalan sewaktu bulan puasa dan game bermula immediately selepas habis sembahyang terawih....

1 comment:

aremierulez/Amirul said...

Malaysia masih dibuai mimpi lepas kemenangan ke atas Korea hari tu. Kemenangan itu telah berjaya menaikkan nama orang2 FAM dan menaikkan imej mereka di mata rakyat